Back to top

Sporteredmények

Régebbi erdemények
2024.06.24-én sportnapot szerveztünk  iskolánk diákjai részére. A vidékfejlesztési szakközépiskola tanulói kosárlabdában, futsalban és floorballban versenyeztek. A legszínvonalasabbak a futsal mérkőzései voltak, ezt a versenyt végül az I.B osztály diákjai nyerték meg, kosárlabdában a legjobbnak a III.A tanulói bizonyultak, floorballban pedig a II.A. A középfokú sportiskola osztályai futsalban, röplabdában és kosárlabdában versengtek, mindhárom versenyszám mérkőzéseit magas színvonal jellemezte. A győzelem  mindhárom sportágban a III.SM  diákjainak sikerült. A sportnap végig nagyon jó hangulatban zajlott.
Szeretnék bemutatkozni, Pásztor Dórának hívnak, a Vidékfejlesztési Szakközépiskola II.A osztályának tanulója vagyok, lovaglás és lótenyésztés szakon. Az AMG Horses csapatában lovagolok, edzőm Andrej Holly, háromszoros szlovák bajnok és volt válogatott csapattag. Tagja vagyok az ifjúsági szlovák válogatottnak, valamint egyénileg is képviselem Szlovákiát a nemzetközi versenyeken. 140 cm magasságon versenyzem, ez a kategóriám kiírt magassága. Lovam Messengera SZ, egy 11 éves német sportló, aki 4 éve van velem és együtt jutottunk fel erre a magasságra. Célunk az Európa- bajnokság, amelyen junior kategóriában szeretnénk indulni.
2024.04.27-én került megrendezésre  az országos birkózó bajnokság Rimaszombatban (Rimavská Sobota), amelyen Balogh Lara Sofia az I.B diákja az U 17-es korosztályban  országos bajnok lett.
A Vidékfejlesztési Szakközépiskola sportnapot szervezett az iskola diákjai számára 2023. december 18-án. A rendezvény jó hangulatban zajlott. Küzdelmes, de sportszerű mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. Az osztályok három sportágban képviselhették magukat: floorball, labdarúgás és kosárlabda. Eredmények: Floorball: 1. hely: III.A 2. hely: III.D/HA 3. hely: V.D Labdarúgás: 1. hely: I.B 2. hely: III.A 3. hely: II.A + Külön dícséretet érdelemnek a II.B-s lányok, akik egyedüli lányokként állták a sarat a fiúk ellen. Kosárlabda: 1. hely: III.A 2. hely: I.B 3. hely: II.B Gratulálunk minden résztvevőnek, mindegyik csapat nagyon ügyes volt!
2023. november 16-án Szencen került megrendezésre a a teqball országos döntője, ahová négy diákunk is bejutott- Mészáros Erik, Radoš Félix, Végh Máté, Kiss Dániel. A verseny négy csoportban zajlott, és a döntőbe csak a csoportgyőztesek jutottak be. Ez két diákunknak sikerült: Félixnek és Máténak. Nagyon szoros küzdelemben,  sajnos, alulmaradtak, így a 3.helyért egymás ellen kellett csatázniuk, amely szintén szoros küzdelmet hozott, végül a bronzérmet Radoš Félix szerzte meg. Mészáros Erik és  Kiss Dániel szintén nagyon szépen szerepeltek,  hiszen mindketten a torna  első és a második helyezettjétől szenvedtek vereséget. Eredményükhöz gratulálunk! 
2023.03.30-án  a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban került megrendezésre a középiskolák járási döntője, amelyen  8  iskola képviseltette magát. A küzdelmek két négyes csoportban zajlottak, két- két csapat jutott az elődöntőkbe, majd a két győztes játszott az első helyért, a vesztesek a harmadik helyért. Iskolánk csapata csoportgyőztesként jutott az elődöntőbe, ahol a magángimnázium csapatát verte 1:0 arányban. A döntőben csapatunk végig támadott, rengeteg szép helyzetet dolgozott ki, de sajnos az eredmény 0:0 maradt. Ezt követt  a büntetőpárharc, amelyben csapatunk alulmaradt, így a bajnok a Vámbéry Ármin Gimnázium lett.