Back to top

Dunaszerdahely idegenforgalmi feltételei

2021. június 3-án és 9-én az I.CR/B és a II.CR/B osztályok, idegenforgalmi szolgáltatások és regionális idegenforgalom menedzsere szakon tanuló diákok, városi gyalogtúrán voltak a szakgyakorlatukon belül. A téma Dunaszerdahely idegenforgalmi feltételeinek a megtekintése és összehasonlítása volt.

              Az elsősök az útjukat a városnéző kisvonattal kezdték, így jutottak el az autóbuszállomásra, ahol megnézték az ott található szolgáltatásokat, majd gyalogosan folytatták útjukat a Thermalparkba.

A másodikosok először a Mol Arénát és a körülötte lévő sportolási lehetőségeket, szabadtéri létesítményeket tekintették meg.

A Thermalparkban Mgr. Horváth Katalin, marketing-menedzser és Dr. Bodó Zoltán, menedzser vezette végig a csoportokat, bemutatta a lehetőségeket, amelyek több ország turistáit vonzzák Dunaszerdahelyre. A több mint 18 hektáron elterülő központban számos medence, szálláslehetőség, vendéglátóhely, kiegészítő szolgáltatás várja az érdeklődőket.  A tavaly felavatott tó nem csak a sport, hanem a kultúra terén is biztosít lehetőségeket a vendégeknek. A csoportok összehasonlíthatták a különböző kategóriájú és osztályú szálláshelyeket, megtekinthettek többféle szobát is, és a konferenciaterem, valamint a mellette található terasz nagyon elnyerte a tetszésüket.

A hazafelé úton még a városban található egyéb realizációs feltételek mellett elhaladva, nagy hőségben, élményekkel és tervekkel gazdagodva érkeztek meg az iskolához a diákok, többeknek adott a gyakorlat ihletet a jövője tervezéséhez.